Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 17:48 - Дропшипинг: 4 плюса да започнете онлайн бизнес
Автор: dropshipping Категория: Бизнес   
Прочетен: 251 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.04.2020 15:53


Дропшипинг може да е чудесен избор за начало на нов бизнес. Това е един наистина ефективен и доста популярен вече вариант за онлайн търговия.

image

Преди да се хвърлите в изграждането на онлайн магазин е добре да сте наясно с плюсовет и минусите на  дропшипинг бизнес модела.

Ще се опитам да ви посоча 4 от плюсовете на дропшипинга:

⦁    Можете да започнете с ограничен бюджет:

Това е едно от най-големите предимства на дропшипинга. Без съмнение купуването на суровини за създаване на собствени стоки или купуването и съхранението на готови продукти изисква много повече средства, отколкото цената на уебсайта за електронна търговия.

⦁    По-малко главоболия по веригата за доставки:

Търговците на дребно, които управляват по-голямата част от веригата за доставки - от складиране на стоки до доставката им - трябва да мислят за десетки неща, за да управляват успешно бизнеса си. С дропшипинга прескачате скъпи и отнемащи време задачи, като наемане на склад за съхранение на стоки и инвентар, опаковане на поръчките за достаква и др.

⦁    По-лесен за управление:

Дропшипинг е свързан с онлайн маркетинга. Можете да управлявате бизнеса си отвсякъде, където има достъп до интернет. Не е нужно да влагате пари в закупуването на повече продукти, ако продажбите ви започнат да нарастват.  

⦁     Голямо разнообразие на продукти:

Разполагате с огромна и постоянно променяща се материална база. Имате възможност да предлагате на клиентите си да избират сред богат асортимент от стоки това, което обичат. Така ще имате повече и по-изгодни продажби.

Как мислите, добра идея ли е това?




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dropshipping
Категория: Бизнес
Прочетен: 3522
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 0